torsdag 30. oktober 2008

Diverse spesielle opplevelsar:)

Gratulere med 50-års dagen din i dag pappa!!:)
Tirsdag (28.10.08) hadde vi en spesiell opplevelse kan man sei:) Vi he tenkt å prøve å lære oss swahili, og fikk derfor nr til ei dame som Ivar og Astrid (dei som var her i fjor) hadde som lærar. Vi ringte til ho i dag, og vi avtalte da å møtes i byen. Kan sei at det va ei forholdsvis energisk dame, med ett ekstra kromoson utelukkande for gjestfrihet. Når vi møtte ho so va det ikkje snakk om anna enn at vi måtte bli med ho heim. Der fikk vi møte fire av fem ungar, ho fiksa telefonane vora over på noke slik at det vart billigare. Ho lagde te og middag til oss, ugali og spinat, grusom mat, men var faktisk bedre med ho enn noken anna plass vi he smakt det, og til slutt so vart vi nekta og gå derifra fordi det va mørkt ute. Ringte prompte etter tuktuk til oss, som ho også ville betale. Der fikk vi heldigvis stoppa ho=) I det store og det heile enn veldi veldi merkelig opplevelse og ei dame eg trur vi kjeme til å ha mykje artig med!

Onsdag (29.10.08) hadde vi også en litt spesiell opplevelse. Va på mzungu/indian night, og ut av det blå ble vi invitert i indisk bryllup, i mombasa, 23 november, kl 10.00. Med en gong det blei kjent at vi var invitert ble vi tilbudt å sitte på med en annen som skulle. Begynde virkelig å like ditte landet:)

No sitte vi å venta på nattbussen til Nairobi. Som skreve tidligare skal vi opp å møte tanta og onkelen til Arne:) Vi skal også levere fra oss arbeidstillatelsen:) Åso fikk vi vite i dag at det skal vere et møte i Nairobi på onsdag som vi burde vere med på, so vi blir det kanskje til da:)

1 kommentar:

Rattun sa...

Trur eg kjem til å like meg i Kenya eg :))